Bilten javne nabave br. 26

Bilten javne nabave broj 26 Vodič za naručitelje i ponuditelje – od A do Ž, korak po korak II. DIOobjavljen je u lipnju 2022. Ovaj broj Biltena nastavak je na prethodni, a namijenjen je svim naručiteljima i ponuditeljima u RH kao kvalitetan radni priručnik.

Što je cilj ovog broja Biltena? Dok je prethodni broj Biltena namijenjen novima u sustavu javne nabave i osobama koje žele osvježiti svoje znanje, ovaj broj Biltena namijenjen je certificiranim stručnjacima koji već imaju iskustva u provođenju postupaka javne nabave ili dostavljanju ponuda po raspisanim postupcima. Cilj ovog broja Biltena je omogućiti naručiteljima i ponuditeljima da kroz kvalitetan materijal (vodič) dodatno unaprijede svoje poslovanje tijekom provođenja postupaka javne nabave. Komplet od dva Vodiča osigurati će Vam da gotovo sve što morate znati o provođenju postupaka javne nabave imate pri ruci i na jednom mjestu. U Biltenu broj 26 obradili smo i postupke koji nisu tako česti u praksi, ali je cilj da ih se uz pomoć Vodiča krene koristiti.

Kojim pitanjima se bavimo u ovom broju Biltena? Obuhvaćena su pitanja iz raznih područja javne nabave kao što su: Što je ograničeni postupak javne nabave i kako se provodi?; Specifične odredbe za sektorske naručitelje kod ograničenog postupka javne nabave; Koji su uvjeti za odabir natjecateljskog dijaloga i kako se provodi?; Priprema i provođenje partnerstva za inovacije; Što su društvene i druge posebne usluge?; Postupci dodjele ugovora ili okvirnog sporazuma za društvene i druge posebne usluge; Što je okvirni sporazum i za što se koristi?; Sklapanje i izmjene okvirnog sporazuma; Kako se uspostavlja i provodi dinamički sustav nabave?; Zašto je dinamički sustav nabave koristan?; Što je ponuda i što ona sadrži?; Kako se ponuda izrađuje i dostavlja?; Kako se ponuda predaje putem EOJN-a RH? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja potražite u Biltenu javne nabave broj 26.

SADRŽAJ Biltena možete pogledati OVDJE.

Ovaj broj donosi teme:
  • Ograničeni postupak javne nabave
  • Natjecateljski dijalog
  • Partnerstvo za inovacije
  • Nabava društvenih i drugih posebnih usluga
  • Okvirni sporazum
  • Dinamički sustav nabave
  • Ponuda – važno je znati kako pripremiti i dostaviti ponudu

Tiskano izdanje ovog broja Biltena dostupno je u pojedinačnoj prodaji po cijeni od:
42,47 EUR (+PDV) / 320,00 HRK (+PDV).
Tečaj: 1 EUR = 7,53450 HRK.
Trošak poštarine plaća izdavač.

NARUDŽBU možete napraviti OVDJE.

KAKO MOGU postati pretplatnik Biltena?

Sve informacije o uvjetima godišnje i polugodišnje pretplate i popustima dostupne su OVDJE.

Godišnju i polugodišnju pretplatu na Bilten javne nabave u Republici Hrvatskoj možete ostvariti on-line registracijom prateći zadanu formu. Ukoliko imate pitanja o Biltenu slobodno ih postavite na e-mail adresu: bilten@temporis.hr ili broj telefona 01 6431 872.