Pravila privatnosti

Trgovačko društvo Temporis savjetovanje d.o.o, iz Zagreba, od osnutka 2013. posebnu pažnju poklanja zaštiti osobnih podataka klijenata i korisnika. Svi podaci iz procesa registracije te ostali podaci o korisniku koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni. Temporis ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. Od svibnja 2018. poslovanje je usklađeno s obvezama iz GDPR-a: Opće uredbe o zaštiti podataka Europskog parlamenta i vijeća 2016/679. Kao i do sada i dalje  ćemo poduzimati potrebne mjere i kontinuirano održavati usklađenost s propisima o zaštiti osobnih podataka.Ukoliko Vas zanima više možete pogledati naše interne dokumente:

Temeljem Uredbe (EU) 2016/679 svaki ispitanik ima pravo dobiti od voditelja obrade potvrdu obrađuju li se osobni podaci koji se odnose na njega te ako se takvi osobni podaci obrađuju, pristup osobnim podacima. Ukoliko želite ostvariti navedena prava molimo Vas da koristite ovaj obrazac:

Ukoliko smatrate da smo vlastitim postupcima povrijedili neka od Vaših prava molimo da nas o tome obavijestite na info@temporis.hr.